Hej

2011-12-30 Kl: 10:28:15
Allmänt | Kommentera (0)
Jag har nyss bloggat från mobilen så jag ska göra lite mer omfattande berättelse, så blir det lättare att förstå. Igår var jag som sagt med morfar och mormor och vi åkte till ett museeum. Sedan åkte vi hem till mormor för att äta lunch, det blev spagetti med köttfärssås. Sen åkte v hem och jag tittade på Tarzan 2 med min lillebror. Jag läste lite i boken: Jakten på WONDLA sen gick jag och la mig. Imorse vaknade jag och spelade lite på min iPhone, sen ringde jag Klaudia som inte svarade och Hillan. Vi ska åka till husby-badet. För er som inte läser Hillans blogg så ska hon köpa en fågelholk så att hennes fåglar kanske får ungar!!! I alla fall så ska jag försöka få tag i Klaudia snart.... Mina tips står på blogginlägget från mobilen. Men jag kan komma med ett nytt: Impossible är en låt av Shontelle(den är rätt gammal) men den är bra. Vi ses, sorry för att jag inte kan lägga in bilder från datan! Hejdå!

Hej

2011-12-30 Kl: 10:22:32
Allmänt | Kommentera (1)

Jag ska blogga från min iPhone och min dator, på min dator ska jag skriva mer eftersom det är lättare än på min iPhone. Idag ska jag och Hillan till Husby-badet, Klaudia skulle hängt med men hon svarar inte på sin mobil så jag når henne inte!!!!!!!
Jaha... Fanns det nåt mer????
Jo, mitt tips idag är att inte säga nej till något först och sedan ja! Sen är boken JAKTEN PÅ WONDLA okej, den är läsbar men det händer inte så mycket!

Jaja, hejdå!!!!!!


Tja

2011-12-29 Kl: 19:27:47
Allmänt | Kommentera (1)

Inte för att göra er sura (igen) men jag är på skithumör (igen).
1. Serife har inte svarat på mina kommentarer vilket säger att hon är feg(eller inte har tid).
2. Jag måste göra allt jag inte vill, fira en vuxens födelsedag på nyårsafton. Och åka upp till min farmor och komma hem dagen innan "första skoldagen" . Och jag får/ kan inte vara med mina kompisar något mer på lovet pga att jag är UPPTAGEN!!!!! Bara skit. Eller allt kanske inte är skit. Jag kan nu läsa böcker från min IPhone :)
Och min lillebror har fått mer skäll än jag idag!!!
Jag fick ju "leksaker" av mina kompisar.

Just nu tittar jag på Tarzan 2. Det vill jag inte, men jag får inte byta pga min lillebror!


Hej

2011-12-29 Kl: 09:30:29
Allmänt | Kommentera (1)

Hejsan, mitt förra inlägg blev inte så långt pga jag inte orkade vara arg. Nu är jag trött och hungrig men vi ses senare. PS. Är hos morfar.


Vill inte göra er uttråkade, sorry

2011-12-28 Kl: 18:58:09
Allmänt | Kommentera (1)

Jag vill inte att inlägget ska bli långt men det kommer det nog bli eftersom jag måste klaga på "några" klasskompisar! Det är så att jag inte har något liv enligt Serife och att JAG blev "RÄTTAD"(vilket inte var sant). Sry Serife, men jag vill nog inte vara kompis med någon som varit taskig mot mig under en hel termin!


Godmorgon

2011-12-28 Kl: 11:37:21
Allmänt | Kommentera (0)

Hej, godmorgon. Jag bloggar och Hillan spelar Bakerystory på sin Iphone. Jag har just pratat med Carro och sagt att vi ses kl 3. Jag har upptäckt att någon skriver elaka saker på två av mina kompisars bloggar!
1. Om du tycker bloggen är dålig så behöver du inte läsa den!
2. Du stavade ordet "jävla" fel, det stavas med ä och inte e(är du utomlands så vet jag att det är du!)

Hillan spelar på sin IPhone.


Min bild

2011-12-28 Kl: 01:27:48
Allmänt | Kommentera (0)

Hej, jag i min pyajamas. Godnatt, vet att det blev en dålig bild. För er som inte vet så sover jag över hos Hillan. Godnatt!


Ska snart sova

2011-12-28 Kl: 01:25:06
Allmänt | Kommentera (0)

Hej, eller godmorgon. Klockan är 01:20 och Hillan + jag spelar PET shop story. Vi ska snart gå och lägga oss. Idag lite senare kommer Carro och Klaudia för att vi ska fira en liten kompisjul. Vi ses.Tipset

2011-12-27 Kl: 14:46:35
Allmänt | Kommentera (1)

Hej igen. Jag har just varit i centrum med Hillan.

TIPSET: köp inte allt du vill ha. Och en IPhone 3 är lika bra som IPhone 4.


Bloggar från mobilen

2011-12-27 Kl: 11:18:52
Allmänt | Kommentera (0)

Hej igen. Nu när jag kan blogga från mobilen så kommer jag nog att blogga oftare. Nu tittar jag på Gustaf med min lillebror. Jag ska köpa mobilskal sen i centrum. Kommentera om ni vet var det är billigt, tack. Jag har ett tips i bakhuvudet men jag kommer inte på det. Jag bloggar om jag kommer på det!
Ps. Jag saknar skolan och ska dit idag pga min mössa. Vi ses!!Bilden kommer från ett spel jag har!


Ett fel

2011-12-26 Kl: 10:03:32
Allmänt | Kommentera (0)

Jag har skrivit några fel... Jag menar att jag FICK några Sims, böcker osv. Inte fuck.


God jul

2011-12-26 Kl: 10:01:00
Allmänt | Kommentera (1)
Jaa... God jul och gott nytt år!!!  I förrigår var det julafton och på lördag är det nyårsafton. Jag fuck några sims, böcker och preentkort mm. i julklapp. Ledsen att jag kanske inte svarat på era God-jul sms, men det var för att pappa hade tagit miitt simkort för att sätta in det i min nya IPhone!!!! :)
Jaha.. Det är jullov och på onsdag ska jag fira jul igen hos Helena med Helena, Carro och Klaudia! Jag och Hillan ska shoppa lite grejer i centrum dagen innan. Jag (som är så knäpp) längtar till skolan, vilket ger mig skäl att besöka den på tisdag. Jag glömde min mössa i skolan på avslutningen. Hehehe...

Jaja jag kanske ska börja blogga från mobilen(Iphone, inte min gamla) så vi ses!!!


 God jul

Hej igen :)

2011-12-13 Kl: 18:01:30
Allmänt | Kommentera (1)
Jag vet att det var längesen jag skrev(kommer nog att börja alla inlägg så...)

För det är så att jag KANSKE tar en bloggpaus...
Ett litet tips om HELENAS blogg, hon har slutat skriva eftersom den hackar.
Jag var hos Ami ett tag, sedan gick vi till Solna centrum för att hjälpa Carro med hennes läxa, min pappa var med på en av intervjuerna om Stockholms historia. (Fast Ami sa att det var Sveriges historia hela tiden... :)   )

jag och Klaudia, och resten av klassen, var på en SFbio idag. Jag hade faktiskt hellre varit med på svenskan och engelskan, men nej... I alla fall så är vi först med att titta på den, den var okej men jag gillar inte SEAN BANAN! Jag är inte heller så förtjust i komedier(vilket filmen var).

Jaja.... Inget mer att tillägga? Jo, jag är glad, för jag ska få en Iphone om  mina föräldrar hittar en... Och att vi KANSKE äntligen ska flytta!!! Det blir antingen till Klubben(typ) eller Hillans hus.

Jaja... Vi ses! (Förlåt för att ett annan inlägg redan har den här rubrikens namn!!)


                               

HEJ

2011-12-08 Kl: 18:45:41
Allmänt | Kommentera (1)
Hej, det var längesen jag skrev jag vet! Klaudia är stolt över mig för att jag skriver! Hursomhlst så var Carro, Klaudia och jag hemma hos mig. Hillan kom också men i typ 5 min uter för hon skulle köpa en chokladkalender. Sedan diskuterade jag och Amita en massa saker.

Tips: Försök inte vara vän med alla, det är svårt.


Och: Håll dina kompisar nära, men dina bästisar närmare...

Ojdå

2011-12-01 Kl: 18:53:02
Allmänt | Kommentera (0)
Ser att det var längesen jag bloggade... Hoppsan!

Jaha, idag har jag varit i skolan. Gjort klart statistik-kaptilet i matten och lärt mig "tallriksmodellen" :( på hemkunskapen...
Sen hade vi svenska och grammatik, vi fick lära oss om kunjuktioner/ subjektioner, interjektioner och prepositioner(tror jag att det heter...) Sen hade vi Elevens val och jag höll på att skriva klart en grej på svenskan, sedan gjorde jag klart matteläxan.

Sen kommer vi till det roliga. Jag och Klaudia skulle hämta Wiktoria, Klaudias lillasyster. Men vi ville att Hillan skulle följa med, och hon ville inte det själv. så vi övertygande henne om att vi skulle åka buss(vilket vi inte skulle) så hon följde med. När hon fick reda på att vi inte skulle åka buss fick vi "dra" henne halvvägs till hagalund. sedan hämtade vi Klaudias lillasyster och gick hem till Klaudia. Då var Carro redan där! Hon hade väntat på oss. Sedan gjorde vi inget tills ami kom, då spelade vi lite sims...

jaha, dagens tips: Berätta inte vart ni  ska förens ni är där!

(Ett litet skämt som kanske är tråkigt: Vad heter den elakste fisken?Voldemört  (Voldemort)... Hehe....


Vi ses!!!

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0